BEHANDLING:

Kiropraktisk behandling syftar till att återställa normala funktioner i kroppens leder, muskler och nervsystem. 

Smärtor och stelhet i rygg och nacke, ischias, axelproblem, huvudvärk, ben- och knäsmärtor är exempel på vad en kiropraktor behandlar. 

Med stort fokus på hela kroppen - helheten - är målet att optimera din funktion och minska dina besvär genom att hitta vad det är som kan vara den bakomliggande orsaken till din besvär.
Anpassade behandlingsmetoder i kombination med det eget ansvaret och viljan att skapa en förändring genom att bli medveten om vanor/ovanor kan vara avgörande för resultatet och för att kunna förebygga återkommande problem. Detta kan även innebära behov av anpassad rörelseträning samt hållnings-  och rehabiliteringsträning.

 

Din Kiropraktor i Närke erbjuder:

  • Skonsamma behandlingstekniker för leder och muskler, anpassade till dina behov. 
  • Kinesiotejpning
  • Hållnings- och rörelseanalys
  • Rehabilitering


NYBESÖK:

Ett nybesök innefattar:
1.) Genomgång av Hälsodeklaration, undersökning av funktion i leder och muskulatur, ortopediska och neurologiska tester. Kiropraktisk behandling inkl. tejpning.
Vi lägger upp en behandlingsplan samt går igenom vad du kommer kunna jobba med hemma mellan behandlingarna, t.ex. hållnings - rehabiliteringsträning.
En behandlingsserie brukar vanligen bestå av 3-5 behandlingar men detta kan variera beroende på typ av besvär samt hur länge dina besvär funnits där.
Totalt ca 1 timme.

2.) I hållnings- och rörelseanalysen tittar vi på din hållning, ditt rörelsemönster och rörelsefunktion i syfte att öka möjligheten till ett både snabbare och mer långsiktigt resultat och som komplement till behandlingen.
Totalt ca 50 min. 


Priser:

Nybesök inkl. hållnings- och rörelseanalys - 110 min - 1490 kr.
Kan även delas upp på två tillfällen - 60 min + 50 min. 

Återbesök - 30 min, 650 kr.
Återbesök inkl. tejpning - 40 min, 690 kr.  

Funktionell rörelsanalys och rörelseträning - 50 min, 695 kr.